Meer MSSN

www.mssn.nl/Zwitserland-AanbiedingenWelkom op www.mssn.nl/Zwitserland-Aanbiedingen
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina ZWITSERLAND van MSSN.nl. U vindt hier alle Zwitserland Informatie verzamelt van het Internet. Uw Zwitserland Actie, Zwitserland Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Zwitserland Avontuur begint hier bij Zwitserland.MSSN.nl. Geniet ervan! Vakantie Zwitserland, lastminute Zwitserland, jongerenvakanties Zwitserland, ski-vakantie Zwitserland, Wintervakantie Zwitsterland, Stedentrip Zwitserland, Chalets in Zwitserland, Voordelig, Voordelige vliegtickets Zwitserland.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasZwitserland-Aanbiedingen
Boek je vakantie via Zwitserland.MSSN.nl

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

Zwitserland Vakantiehuizen


Wintersport accomodaties naar Zwitserland boek je voor een aangename prijs via Zwitserland.MSSN.nl.- Boek je Wintersportvakantie naar ZwiterlandMet een grote groep vrienden op Wintersportvakantie in Zwitserland?

Klik dan op de link en boek snel je vakantie!!!


Zwitserland Klimaat


Er zijn diverse soorten klimaten in Zwitserland van een poolklimaat in het hooggebergte tot een mediterraan klimaat in Ticino. Ticino (Nederlands soms ook: Tessino) is het zuidelijkste kanton van Zwitserland en bijna volledig Italiaanstalig, op de Duitstalige gemeente van Bosco/Gurin na. Samen met een deel van het kanton Graubünden (Italiaans: Grigioni) maakt het deel uit van het zogenaamde Svizzera Italiana (Italiaanssprekend Zwitserland). Ticino is genoemd naar de gelijknamige rivier.

Over het algemeen is er een overgang van landklimaat naar zeeklimaat en in de hogere delen van de Alpen het hooggebergteklimaat

- Het Zwitserse weer

Zwitserland Voordelige VakantiePeter Langhout is van alle markten thuis.

Boek hier je vakantie naar Zwitserland.Zwitserland Verkeer en Vervoer


Vervoer naar Zwitserland De nationale luchtvaartmaatschappij is Swiss International Air Lines. De vliegduur van Amsterdam naar Zürich is ongeveer 1,5 uur.

Zürich, Bern, Basel en Genève hebben internationale luchthavens. Zwitserland is prima bereikbaar met de auto. Treinen zijn populair en van alle gemakken voorzien om naar Zwitserland te vakantie. De reis duurt overdag zo`n 9,5 uur en `s nachts 13 uur.

Vervoer in Zwitserland Swiss Travel System Zwitserland staat bekend om zijn uitstekende Openbaarvervoernet. Bovendien wordt door verschillende abonnementen van het Swiss Travel System het vakantie per trein, boot en postauto nog aantrekkelijker gemaakt.

Zwitserland telt ongeveer 2400 kabelbanen, kabeltreinen en skiliften. De oudste kabelbaan dateert uit 1866.

Zwitserland staat bekend als treinland. De eerste trein reed er in 1847. Er zijn diverse prachtige spoortrajecten. Enkele bekende en mooie panoramatrajecten zijn: Pontresina Tirano en InterlakenOst Jungfraujoch.

Zwitserland biedt een goed onderhouden wegennet en snelwegen. Het is makkelijk om met de auto door Zwitserland te vakantie. De passages in de Alpen zijn makkelijk te rijden, maar let wel op de smallere, winderige bergwegen.

Taxi`s brengen je in Zwitserland snel en comfortabel naar je bestemming. Een groot aantal taxibedrijven vervoert taxiklanten door heel Zwitserland.

Zwitserland Informatie


Het Zwitserse landschap wordt bepaald door de Alpen, het hoogste gebergte van Europa. De indrukwekkende, besneeuwde toppen, adembenemende uitzichten en goede wintersportfaciliteiten trekken jaarlijks miljoenen bezoekers.

De afkorting van Zwitserland op auto`s is CH. Dit is de afkorting van de Latijnse benaming Confederatio Helvetica.

Alle snelwegen in Zwitserland zijn tolplichtig, daarnaast zijn er een aantal bergpassen waar tol wordt geheven. Ook voor de tunnel La Drossa tussen Zwitserland en Italië, en voor de Grote Sint Bernardtunnel moet tol betaald worden.

Favoriete sporten in Zwitserland zijn de wintersporten zoals skiën, ijshockey, langlaufen, rodelen, schansspringen en curling. Ook voetbal is in Zwitserland een veelbeoefende sport.

In 1928 en 1948 werden de Olympische Winterspelen in Zwitserland gehouden, beide in Sankt Moritz. In 2014 was Zwitserland, samen met Oostenrijk, het gastland van het Europese Kampioenschap Voetbal.

Zwitserland heeft een groot aantal kastelen, herenhuizen en landgoederen, die vroeger door de bovenlaag van de bevolking werden gebouwd en bewoond. Vaak zijn deze gebouwen architectonische meesterwerken. Zowel op het land als in de stad zijn deze indrukwekkende bouwwerken prachtig gelegen en velen worden omgeven door een mooi park. Niet alle, maar wel veel kastelen zijn voor publiek toegankelijk. Je vindt er musea, hotels of restaurants. In veel kastelen wordt bij het eten de eigen wijn geschonken.

Vanwege het strenge bankgeheim en de neutraliteitspolitiek is het bank- en verzekeringswezen een belangrijke pijler onder de Zwitserse economie. Zürich is het centrum van deze activiteiten. Hier zijn naast alle Zwitserse banken en verzekeringsmaatschappijen ook alle grote buitenlandse banken gevestigd. De meeste banken zijn gevestigd aan de Paradeplatz. Centrale bank is de Schweizerische Nationalbank, waarvan het hoofdkantoor gesplitst is in een afdeling in Zürich en een in Bern. De centrale bank verzorgt o.m. de bankbiljettencirculatie en oefent toezicht uit op het overige bankwezen.

Het toerisme is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten en een aanzienlijke werkverschaffer. Zwitserland heeft een langdurige ervaring met het massatoerisme, wat zijn weerslag ook vindt in het feit dat talloze beroemde hotelvakscholen in het land zijn gevestigd.
Zwitserland bestaat uit 26 kantons. Kantons hebben eigen wetten en een eigen parlement en regering. De kantons zijn: Fribourg (Freiburg), Neuchâtel, Solothurn, Basel Landschaft, Basel Stadt, Schaffhausen, Zug, Unterwalden (Obwalden), Unterwalden (Nidwalden), Glarus, Sankt Gallen, Appenzell Ausserrhoden, Appenzell Innerrhoden, Aargau, Jura, Zürich, Thurgau, Graubünden, Ticino, Valais/Wallis, Uri, Bern, Luzern, Schwyz, Vaud en Genève.

Zwitserland Lastminutes

Met KRAS naar Zwitserland.
De VakantieDiscounter
Boek via Zwitserland.MSSN.nl je vakantie naar Zwitserland. Een lastminute, stedentrip, vakantiehuis of scherpe aanbieding. Doe je voordeel via onze site!
Beheerder: Zwitserland-Aanbiedingen - Update: 09-04-2010 2010 - Powered by mssn.nl Links: 2 - Rubrieken: 8 MS: 16

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl