Meer MSSN

www.mssn.nl/Utrecht-StedentripWelkom op www.mssn.nl/Utrecht-Stedentrip
Populaire tags
Welkom op onze site Utrecht.MSSN.nl. Wij hebben voor u een verzameling van: Utrecht Weer, Hotels in Utrecht, Toeristische informatie over Utrecht en de Bezienswaardigheden in Utrecht.
Alle nodige Utrecht informatie vindt u bij Utrecht.MSSN.nl.
Utrecht, hotels Utrecht, bezienswaardigheden in Utrecht, Winkelen in Utrecht, Weekendjeweg Utrecht, Voordelige Busrezien Utrecht.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasUtrecht-Stedentrip
Utrecht, hotels Utrecht, bezienswaardigheden in Utrecht, Winkelen in Utrecht, Weekendjeweg Utrecht, Voordelige Busrezien Utrecht.Boek je uitstap naar Utrecht via Utrecht.MSSN.nl

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

- Weer Utrecht-Nederland

Utrecht Informatie

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van provincie Utrecht. Gemeten naar aantal inwoners is het de op drie na grootste stad van Nederland. Er wonen 302.000 personen.

Het stadsgewest Utrecht, de agglomeratie die samenvalt met het BRU, omvat ruim 640.000 inwoners. Utrecht is een van de steden van de Randstad. De gemeente Utrecht valt samen met de stad.

De stad is centraal gelegen op een knooppunt van weg-, spoor- en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum vooral in de dienstensector van zowel de gehele Randstad als Nederland.

Utrecht is een van de oudste steden van Nederland met een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

De stad huisvest drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. Deze universiteit is tevens de grootste van Nederland. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

Utrecht is daarnaast de zetel van de rooms-katholieke aartsbisschop van Nederland (zie aartsbisdom Utrecht) en van de oudkatholieke aartsbisschop. Tevens is er het landelijke organisatiebureau van de Protestantse Kerken Nederland (PKN) gevestigd, waarin de belangrijkste protestants-christelijke kerkgenootschappen zijn opgegaan.

Utrecht Hotels

Utrecht Bezienswaardigheden

Utrecht is een prachtige stad. Utrecht bruist. Een bezoek aan deze stad kan verkwikkend werken voor ieder ziel.

Geniet van Utrecht met een rondvaart door de grachten, dit is een hartstikke fijne manier om Utrecht een beetje te leren kennen.

In het Mondo Verde Attractiepark is veel te beleven. Daarnaast is de stad veel boerderijen, galerieƫn, kastelen, kerken, molens, musea en natuurparken rijk. Dus stel je bezoek aan Utrecht niet langer uit, je bent van harte welkom.

En na een actief dagje Utrecht, neem je plaats in een van de knusse restaurants in de Utrechtse grachten voor een heerlijke maaltijd.


Welkom op onze site Utrecht.MSSN.nl. Wij hebben voor u een verzameling van: Utrecht Weer, Hotels in Utrecht, Toeristische informatie over Utrecht en de Bezienswaardigheden in Utrecht.
Alle nodige Utrecht informatie vindt u bij Utrecht.MSSN.nl.
Beheerder: Aanbiedingen - Update: 13-04-2010 © 2010 - Powered by mssn.nl Links: 1 - Rubrieken: 4 MS: 12

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl