Meer MSSN

www.mssn.nl/Rotterdam-StedentripWelkom op www.mssn.nl/Rotterdam-Stedentrip
Populaire tags
Welkom op onze site Rotterdam.MSSN.nl. Wij hebben voor u een verzameling van: Rotterdam Weer, Hotels in Rotterdam, Vliegen vanaf Rotterdam, Toeristische informatie over Rotterdam, en de Bezienswaardigheden in Rotterdam.
De meeste Rotterdamse informatie vindt u bij Rotterdam.MSSN.nl.
Vakantie Aanbiedingen Rotterdam, stedentrips, weekendjesweg, Voordelige busvakantie, Voordelig vliegen vanaf luchthaven Rotterdam Airport, winkelen in Rotterdam.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasRotterdam-Stedentrip
Welkom op onze site <b>Rotterdam.MSSN.nl</b>. Wij hebben voor u een verzameling van: <b>Rotterdam Weer, Hotels in Rotterdam, Vliegen vanaf Rotterdam, Toeristische informatie over Rotterdam</b>, en de Bezienswaardigheden in <b>Rotterdam</b>.<br> De meeste Rotterdamse informatie vindt u bij Rotterdam.MSSN.nl.

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

Rotterdamse Bezienswaardigheden


Rotterdam is een open, gastvrije stad die gemakkelijk te bereiken is over water, via spoor- en autowegen en door de lucht. Er zijn talloze cafés en restaurants, die bij elkaar alle keukens van de wereld vertegenwoordigen. Rotterdam is een zinderende en jonge stad, die je moet voelen en ondergaan, ’s ochtends en ’s avonds.

Het is ook een stad die ontdekt moet worden, want de stad heeft vele gezichten.

Rotterdam heeft een bruisend klimaat van kunst en cultuur en staat synoniem aan hard werken. De stad staat bekend als een van de grootste havens van de wereld. Een positie waar de Nederlandse economie al decennia lang op drijft. Alleen door hard werken kon in de tweede helft van de twintigste eeuw aan de oevers van de Nieuwe Maas de hypermoderne stad ontstaan die in Nederland zijn weerga niet kent. Ook in internationaal opzicht trekt Rotterdam met o.a. zijn imposante architectuur de aandacht, en anders zijn het wel Rotterdamse architecten die elders in de wereld hun visitekaartje afgeven.

In Rotterdam kan je aangenaam winkelen in de Koopgoot, heerlijk eten in een restaurant tegenover de Erasmusbrug, oftewel de Zwaan. Of wat dacht je van een bezoek aan de Euromast of Dierentuin Blijdorp waar gorilla Bokito je graag begroet? Rotterdam heeft ook een aantal musea en parken die zeer zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

- Klik hier voor het weer in Rotterdam-Nederland

Headlines Rotterdam


- Boek hier een hotel bij HotelSpecials

- Bilderberg Park hotel Rotterdam


Bilderberg Park hotel

Hotel Specials
Rotterdam Informatie


Rotterdam is een grote Nederlandse havenstad en dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam maakt deel uit van de Randstad en is gelegen in Zuid-Holland.

De gelijknamige gemeente Rotterdam is met 585.000 inwoners de op een na grootste stad van Nederland. Rotterdam en zijn voorsteden vormen samen het stedelijkste gebied van Nederland.

De haven van Rotterdam behoort tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte.

Vliegen vanaf Rotterdam

Als u kiest om vanaf Rotterdam te vliegen dan vertrekt u van Vliegveld Rotterdam Airport.

De Rotterdamse luchthaven is snel en makkelijk bereikbaar per auto, trein en taxi.


Welkom op onze site Rotterdam.MSSN.nl. Wij hebben voor u een verzameling van: Rotterdam Weer, Hotels in Rotterdam, Vliegen vanaf Rotterdam, Toeristische informatie over Rotterdam, en de Bezienswaardigheden in Rotterdam.
De meeste Rotterdamse informatie vindt u bij Rotterdam.MSSN.nl.
Beheerder: Rotterdam-Stedentrip - Update: 13-04-2010 2010 - Powered by mssn.nl Links: 3 - Rubrieken: 6 MS: 14

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl