Meer MSSN

www.mssn.nl/Polen-AanbiedingenWelkom op www.mssn.nl/Polen-Aanbiedingen
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina POLEN van MSSN.nl. U vindt hier alle Polen Informatie verzamelt van het Internet. Uw Polen Actie, Polen Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Polen Avontuur begint hier bij Polen.MSSN.nl. Geniet ervan! Goedkope Poolse vakanties, vakantieAanbiedingen Polen, Autovakantie Polen, Voordelige Vakantiehuizen Polen, Lastminutes Polen, Voordelige vliegtickets Polen, voordelige vakanties.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasPolen-Aanbiedingen
Voordelig op vakantie naar Polen. Boek je vakantie via Polen.MSSN.nl

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

Polen Klimaat


Het klimaat van Polen is een overgang van een gematigd zeeklimaat in het noorden en westen van het land naar een droog landklimaat in het zuiden en oosten. De neerslag bedraagt in de Karpaten en de Sudeten meer dan 800 mm per jaar; op de plateaus en meervlakten 600 tot 800 mm per jaar en in Centraal-Polen 450 mm. In de maanden september en oktober wordt het frisser en neemt de kans op regen toe, maar het aantal zonnige dagen is nog behoorlijk groot. November en december hebben veel mist en regen.

De winters duren van circa half december tot in april en zijn door de oostenwinden in het oosten en het zuiden erg streng met veel sneeuwval. Rivieren en meren zijn in die regio’s dan grotendeels bevroren. In de bergen komt de temperatuur ca. 130 dagen per jaar niet boven het vriespunt uit.

In de lange, warme zomerperiode stijgt de temperatuur tot boven 25°C; in de winter daalt het kwik tot onder 0°C. De gemiddelde julitemperatuur is 17°C aan de Oostzee tot 20°C in het zuidoosten; de gemiddelde januaritemperatuur varieert regionaal van -1°C tot -6°C.

- Het Poolse weer

Klik op de link om het weer in Polen te bekijken.

Polen Vakantiehuizen


Boek hier je vakantiehuis in Polen.Polen Voordelige Vakantie
Polen is met circa 34.510 km2 ongeveer 7,5 keer zo groot als Nederland. Het land telt een kleine 39 miljoen inwoners, waarvan er ongeveer 1,5 miljoen in Warschau wonen. De hoofdstad heeft haar bezoekers veel te bieden.Polen Verkeer en Vervoer


Je kunt met je eigen auto prima naar Polen vakantie. De Poolse grens ligt slechts 700 kilometer vanaf Utrecht. De kortste route als je de hoofdstad wil bezoeken is Utrecht-Hannover-Berlijn-Frankfurt-Swiecko-Poznan-Warschau.

Vervoer naar Polen
Polen is erg goed bereikbaar per vliegtuig. De internationale lijnvluchten van de KLM en LOT vliegen enkele malen per dag rechtstreeks naar Warschau. Andere luchthavens liggen bij Gdansk en Krakau.

Je kan ook makkelijk met de trein naar Polen. Treinen zijn een milieuvriendelijke, redelijk snelle en comfortabele manier om te vakantie. Je moet overstappen in Duitsland.

Vervoer in Polen
Polen beschikt over een groot en goed netwerk van openbaar vervoer, zodoende is vrijwel elke plaats in polen te bereiken. In de grotere steden en stations zijn er meestal twee loketten, namelijk een voor korte afstanden en een voor lange afstanden. Het openbaar busvervoer in Polen wordt geregeld door het Staats autobus vervoersbedrijf PKS. De busstations zijn veelal gelegen in de directe nabijheid van een treinstation.

Polen heeft een wegennetwerk van 381.500 km. De staat van onderhoud van de wegen laat echter zeer te wensen over. Daarnaast kent het land nauwelijks snelwegen.

Het netwerk in Polen bestaat op dit moment uit 12 luchthavens; een centrale luchthaven in Warschau en elf regionale luchthavens, waarvan er vier (Krakow, Katowice, Gdansk, Wroclaw) zich op dit moment het snelst ontwikkelen. Het netwerk zal in de komende jaren worden uitgebreid met nieuwe regionale luchthavens in Koszalin, Bialystok, Modlin, Radom, Lublin, Opole en Kielce.

Jongerenvakanties PolenPolen Lastminutes


Ook voor een autovakantie naar Krakau en Warschau zit u bij ons goed!Polen Informatie


Polen is gelegen in het laagland van Midden-Europa en heeft een gevarieerd landschap. Ongeveer 30% van het Poolse grondgebbied bestaat uit bossen, sommige hebben een oppervlakte van meer dan 1000 km2. De meeste bossen bestaan uit naaldbomen.

In Polen vind je veel prachtige gebouwen. Helaas zijn er met namen in de Tweede Wereldoorlog ook veel verloren gegaan. Een aantal daarvan zijn er wel weer gerestaureerd of geheel verbouwd. Een interessant aspect van de Poolse architectuur zijn de traditionele houten gebouwen. In veel Poolse steden zijn nog gebouwen uit de Barok-tijd te vinden.


Boek je vakantie Voordelig via Polen.MSSN.nl. Wil je met de auto of vliegtuig naar Polen, bekijk hier de mogelijkheden. Alles wordt op en top voor u geregeld!
Beheerder: Polen-Aanbiedingen - Update: 09-04-2010 2010 - Powered by mssn.nl Links: 1 - Rubrieken: 8 MS: 16

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl