Meer MSSN

www.mssn.nl/Oostenrijk-AanbiedingenWelkom op www.mssn.nl/Oostenrijk-Aanbiedingen
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina OOSTENRIJK van MSSN.nl. U vindt hier alle Oostenrijk Informatie verzamelt van het Internet. Uw Oostenrijk Actie, Oostenrijk Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Oostenrijk Avontuur begint hier bij Oostenrijk.MSSN.nl. Geniet ervan! oostenrijk, landen, landenpagina, Aanbiedingen, wintersport, zomer, vakantie, zomervakantie, busvakantie, camping.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasOostenrijk-Aanbiedingen
Oostenrijk. Aanbiedingen oostenrijk, landenpagina Oostenrijk. U vindt hier alle Oostenrijk Informatie verzamelt van het Internet. Uw Oostenrijk Actie, Oostenrijk Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Oostenrijk Avontuur begint hier bij Oostenrijk.MSSN.nl. Geniet ervan!

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

- Het weer in Oostenrijk

Oostenrijk Lastminutes

- Vakantiehuis in Oostenrijk al geboekt? (tip)

- Boek hier je chalet!

Gezellig met vrienden op wintersport? Via onze site zijn de leukste vakanties en verblijfgelegenheden te boeken. Kijk en oordeel.

Neem een kijk en boek je wintersportvakantie.Oostenrijk Klimaat

In het heuvelland, de laagvlakten en de dalen is een landklimaat. Boven de 1500 meter is een hooggebergteklimaat. Het westelijk deel van het land is beduidend natter dan het oosten. Gebieden aan de zuidkant van de Alpen hebben mediterrane trekjes.

De föhnwind is van invloed op het temperatuur en weerverloop.

Oostenrijk Informatie

De Alpen strekken zich over een groot deel van Oostenrijk uit: 75% van het land behoort tot dit berggebied. Het natuurschoon van Tirol, Salzkammergut, Innsbruck, de Oostenrijkse Alpen, en de stad Salzburg en de aantrekkelijkheid van Wenen en andere culturele centra hebben Oostenrijk tot een belangrijk Europees toeristencentrum gemaakt.

De hoogste berg in Oostenrijk is de Großglockner met 3.797 meter. Andere hoge bergen zijn de Wildspitze (3.768 m), de Weißkugel (3.739 m), de Großvenediger (3.674 m), de Hintere Schwärze (3.628 m) en de Similaun (3.606 m). In het oosten langs de Donau kenmerkt het landschap zich door glooiende heuvels en vlaktes. Het diepste punt van Oostenrijk is Hedwighof in Burgenland met 114 meter boven zeeniveau.

De belangrijkste 2 rivieren zijn de Donau en haar zijrivier de Inn. Buiten de Inn stromen de Herberg, Enns en Mur in de Donau. De Lech is een zijrivier van de Inn.

Karinthië is het meest zuidelijke en zonnige stukje van Oostenrijk. Het ligt tegen de Italiaanse en Sloveense grenzen aan en heeft een heel eigen charme. Karinthië wordt wel het 'zonnebalkon' van Oostenrijk genoemd. De streek met zijn diepe dalen en blauwe meren is geliefd onder natuurliefhebbers, die hier uitgebreid kunnen wandelen. In de winter kan je hier volop skiën. Tirol is een prachtige regio met de mooie Alpen en hun groene dalen. De gastvrijheid van de bevolking, de gezelligheid van de Tiroler dorpen en de grote hoeveelheid sportieve mogelijkheden. Tirol is zeer populair onder de Nederlandse vakantiegangers, reken dan ook op gezellige drukte. In de winter verandert het berglandschap in een wintersportparadijs met een grote variëteit in skigebieden. Een topregio voor de sportieve vakantieganger, met veel aandacht voor kinderen.

- Chalet wintersport vakantiehuizen
Oostenrijk Verkeer en Vervoer

De wegen in Oostenrijk zijn goed tot zeer goed te berijden. De belangrijkste verkeersregels en –tekens zijn hetzelfde als in andere Europese landen. Ga je met het vliegtuig dan bedraagt de vliegduur van Amsterdam naar Innsbruck en Salzburg 1.45 uur en naar Wenen 1.55 uur.

Voor het rijden op de snelwegen (A-wegen) en verschillende autowegen (S-wegen) heeft men een Autobahnvignet nodig. Naast dit vignet moet je ook nog tolgelden betalen voor bepaalde passen en tunnels. Deze zijn aangegeven met "Maut".

In de winter rijden er diverse treinen richting Oostenrijk zoals de Ski-Trein en de Alpen Express.

Het belangrijkste vliegveld van Oostenrijk is Schwechat en ligt bij Wenen, verder zijn er luchthavens bij Innsbruck, Salzburg, Linz, Graz en Klagenfurt.

De Oostenrijkse Automobil-, Motorrad- und TouringClub (ÖAMTC) raadt aan om winterbanden en/of sneeuwkettingen mee te nemen. Op diverse trajecten kunnen sneeuwkettingen zelfs verplicht gesteld worden. In Oostenrijk zijn winterbanden per 1 januari 2014 verplicht. Alle auto's die bij winterse omstandigheden aan het verkeer deelnemen moeten over winterbanden beschikken.

Oostenrijk Voordelige Vakantie

Uw wintersport accomodatie naar Oostenrijk boekt u voordelig hier bij ons:
Boek vandaag nog je spotVoordelige Wintersportvakantie en Zonvakantie bij de Vakantiediscounter. Boek via Oostenrijk.MSSN.nl en geniet van je vakantie!Beheerder: Oostenrijk-Aanbiedingen - Update: 10-04-2010 2010 - Powered by mssn.nl Links: 4 - Rubrieken: 8 MS: 16

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl