Meer MSSN

www.mssn.nl/KroatieWelkom op www.mssn.nl/Kroatie
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina KROATIE van MSSN.nl. U vindt hier alle Kroatie Informatie verzamelt van het Internet. Uw Kroatie Actie, Kroatie Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Kroatie Avontuur begint hier bij Kroatie.MSSN.nl. Geniet ervan! Voordelig naar Kroatie, doe je voordeel, Kroaten, voordelig naar Kroatie met de Vakantiediscounter, Voordelige vliegvakantie Kroatie. Betaalbare vakantiearrangementen naar Kroatie.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasKroatie
Voordelig naar Kroatie? Boek hier gelijk je ticket. Goedkoper kan echt niet.

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

Kroatie Klimaat


Kroatië heeft een gemixt klimaat. In het Noorden en Oosten heeft het een landklimaat, langs de kust is het klimaat mediterraan.

Kroatie Vakantiehuizen

- Voordelig naar Kroatie

- Het weer in Kroatie

Kroatie Verkeer en Vervoer


Met de auto is Kroatië vanuit Nederland binnen 12 tot 17 uur te bereiken. En met het vliegtuig kan je in zo`n 2 uur van Amsterdam naar Zagreb vliegen.

Tussen Amsterdam en Zagreb wordt iedere dag ten minste 1 directe vlucht uitgevoerd door Croatia Airlines. Ook gaan er dagelijks vluchten via Praag, Boedapest, Parijs, Wenen en München. Sinds kort vliegen Ryanair en Easy-jet vanuit Londen op Kroatië. Met TUIFLY.com kun je vanaf Duitsland naar Kroatië vliegen.

Het vervoer per spoor is gedurende de oorlog van 1991-1995 afgenomen. Pas in 2014 kwam het passagiersvervoer voor het eerst weer op vooroorlogs niveau uit. De Kroatische Spoorwegen vervoerden naar schatting bijna 40 miljoen passagiers en 12 miljoen ton goederen in 2014.

Het wegvervoer heeft zich in Kroatië de laatste jaren sneller ontwikkeld dan andere sectoren. Het Kroatische wegennet beslaat een lengte van 28.344 km. Hiervan is 455 km gekwalificeerd als autosnelweg. Het wegennet beslaat het gehele land en voor bepaalde delen van het land is het de enige transportverbinding met andere delen van het land of met het buitenland.

Croatia Airlines verzorgt onder andere binnenlandse vluchten van Zagreb naar Brac, Dubrovnik, Pula, Split en Zadar. Vervoer per bus is vrij gebruikelijk in Kroatië. Er zijn meer lokale buslijnen die de steden en dorpen met elkaar verbinden, dan intercitybuslijnen die de steden verbinden over lange afstanden. Deze bussen vervangen eigenlijk de treinen die er maar zeer beperkt zijn. De trein is in Kroatië Voordeliger dan de bus, maar wel langzamer.

Kroatie Voordelige Vakantie
Kroatie Informatie


De naam Kroatië roept bij mensen (helaas) vaak een beeld op dat te maken heeft met de oorlog die er in de jaren `90 is geweest. Deze afschuwelijke periode heeft zijn sporen natuurlijk nagelaten en zal niet makkelijk worden vergeten. Maar gelukkig is er de afgelopen jaren veel in het land opgeknapt.

De Kroaten nodigen je graag uit om het prachtige land met eigen ogen te komen zien. Het land strekt zich uit vanaf de Alpen in het noordwesten tot de Panonische laagvlakte en de Donau in het oosten. Het centrale deel wordt bedekt door het bergmassief Dinara en het zuidelijke deel eindigt aan de kust van de Adriatische Zee.

Voor de kust liggen niet minder dan 1.187 eilanden, waarvan er 66 bewoond zijn. De grootste eilanden zijn Krk (door een brug met het vasteland verbonden) en Cres. Vele veerdiensten zorgen voor een prima bereikbaarheid van de eilanden.

In 1990 scheidde Kroatië zich af van de Republiek Joegoslavië. Daarop volgde een gewelddadig conflict. De economie stortte in en veel historische monumenten werden beschadigd of verwoest. Kroatië begint zich nu te herstellen en ontwikkelt zich tot een populaire vakantiebestemming.

Er wonen weinig mensen in de berggebieden en daardoor zijn de bossen ongerept. Door de gebeurtenissen van de jaren `90 zijn veel inwoners vanuit de dorpen naar de steden verhuisd. Dit houdt in dat de steden in omvang zijn toegenomen en hele dorpen verlaten zijn.

Jongerenvakanties Kroatie


Je autovakantie naar Kroatie boek je bij Kras via Kroatie.MSSN.nl.Belvilla biedt mooie en Voordelige Vakantiehuizen. Zoek je huisje uit en boek direct.
Beheerder: Kroatie - Update: 09-04-2010 2010 - Powered by mssn.nl Links: 2 - Rubrieken: 8 MS: 16

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl