Meer MSSN

www.mssn.nl/Italie-AanbiedingenWelkom op www.mssn.nl/Italie-Aanbiedingen
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina ITALIE van MSSN.nl. U vindt hier alle Italie Informatie verzamelt van het Internet. Uw Italie Actie, Italie Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Italie Avontuur begint hier bij Italie.MSSN.nl. Geniet ervan! Voordelige Vakantie Aanbiedingen Italie, Lastminutes, Voordelige Vakantiehuizen, jongerenvakanties Italie, stedentrips Italie, Vakantie Rome, vakantie Venetie, Voordelige vliegtickets Italie.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasItalie-Aanbiedingen
Vakantie Aanbiedingen Italie, Rome

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

- Klik hier en boek je vakantie!

Een romantische vakantie naar Venetie of Rome boeken en genieten van het mooie dat deze steden te bieden heeft? Kras regelt de reis voor u. Boek uw reis bij Kras via Italie.MSSN.nl door op de link of tekening te klikken.
En een fijne vakantie toegewenst.


Italie Klimaat


Het grootste deel van Italië heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters.

In het noorden is het kouder dan in het zuiden. Het klimaat is daar enigszins vergelijkbaar met dat in België en Nederland, maar met koudere winters en warmere zomers. In de Alpen en de Apennijnen heerst een pool/hooggebergteklimaat en valt er vaak sneeuw. Op Sicilië is het nog warmer en valt er minder neerslag.

Veel winden in Italië hebben een naam, zoals de Tramontana, wat 'over de bergen' betekent. Deze straffe, koude noorderwind is vooral voelbaar in de winter. Het is een droge wind, doordat al veel neerslag in het noorden is gevallen.

- Weerberichten Italie

Bekijk hier het weer in Italie.

Jongerenvakanties Italie- Kras lastminutes

Uw Vakantie Code naar Italie boekt u voordelig via Italie.MSSN.nlMet Peter Langhout kunt u voordelig naar Italie vakantie.


Italie Verkeer en Vervoer


De vluchtduur naar Italie vanaf Schiphol is afhankelijk van je eindbestemming circa 2 a 4 uur. Van Amsterdam naar Milaan is een kleine 2 uur en naar Rome is zo`n 3 uur. Alitalia, de nationale luchtvaartmaatschappij, vliegt regelmatig tussen de grote steden. De regionale luchtvaartmaatschappijen vliegen vaak op de wat afgelegen plaatsen.

Vervoer naar Italië
Italië is te bereiken met het vliegtuig, de auto, de boot, de trein en de bus. Openbaar vervoer is natuurlijk handig als je niet verzeild wilt raken in het drukke stadsverkeer van een van de grotere steden.

Wil je tijd winnen, ga dan met het vliegtuig en huur ter plaatse een auto. De 2 grootste luchthavens zijn Roma Leonardo da Vinci Fiumicino (32 km ten westen van Rome) en Milano Malpensa (50 km ten noordwesten van Milaan). Zowel Rome als Milaan hebben nog een 2e vliegveld; Roma Ciampino en Milano Linate. Napels heeft de drukste internationale luchthaven van het zuiden.

Door veel reisorganisaties worden busvakantie aangeboden. Je bent dan in zo`n 30 uur in Rome.

Vervoer in Italië
Ga je rondtrekken in Italië, dan is de trein vaak een uitkomst. Wil je prijsbewust vakantie, let dan goed op het type trein dat je neemt. In Italië hangt de prijs van het treinkaartje namelijk samen met de duur van de rit. Trenitalia is de staatsspoorwegmaatschappij.

In Italië moet je voor de autosnelwegen tol betalen. Bij alle bemande tolhokjes gaat dit contant, maar ook creditcards worden goed geaccepteerd (bij 'Fastpay'). De auto is het ideale vervoermiddel als je kleine plaatsjes en landelijke gebieden wilt bezoeken. Het wegennet is van hoge kwaliteit. Het rijden in de steden, vooral in Rome, is af te raden.

Metro, bus en trams zijn makkelijk in gebruik, vooral in de grote steden.

In alle grote steden vind je taxi`s. Officiële taxi`s zijn wit of geel. Neem nooit een taxi die geen meter heeft.

Italie Vakantiehuizen

Italie Informatie


De hoofdstad van Italië is Rome (Roma). Daarin bevindt zich het onafhankelijke Vaticaanstad waarvan de paus het hoofd is.

Het Vaticaanstad heeft een oppervlakte van 44 hectare en is daarmee het kleinste landje op aarde. Het heeft naar schatting zo`n 900 inwoners (voornamelijk geestelijken uit alle landen van de wereld).

Een tweede onafhankelijke enclave binnen de Italiaanse grenzen is San Marino, vlakbij de badplaats Rimini aan de oostkust. San Marino is o.a. bekend door haar formule 1 circuit. Andere belangrijke steden zijn Milaan (Milano), Turijn (Torino), Genua (Genova), Venetië (Venezia), Florence (Firenze), Bologna, Verona, Napels (Napoli), Messina en Palermo (de hoofdstad van Sicilië).

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee. Het is ook het eiland waar de grootste nog actieve vulkaan in Europa staat, de Etna. Door de zeer rijke, vulkanische grond rondom de Etna is hier veel indrukwekkende en unieke flora te vinden. Dit is een uitstekende plek om heerlijk te wandelen.

Italië loopt nog steeds voorop als het gaat om het initiëren van trends. Het design vind je terug in diverse producten; wie kent immers niet de ontwerpen van Alessi en Alfa. Versace, Dolce & Gabbana, Gucci (Tom Ford), Miucci Prada zijn slechts een paar namen van bekende mode-ontwerpers. Minotti, B&B dit is de top als het gaat om meubel-design. Kortom: trends worden in Italië gezet.

Italië is een waar winkelparadijs voor iedere shopliefhebber! Naast dure designwinkels vind je er kleine boetiekjes met mooie kwaliteitsproducten, veel merkwinkels, maar ook voordelige, hippe zaakjes. Dus geschikt voor iedere portemonnee!


Beheerder: Italie-Aanbiedingen - Update: 09-04-2010 2010 - Powered by mssn.nl Links: 3 - Rubrieken: 8 MS: 16

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl