Meer MSSN

www.mssn.nl/EngelandWelkom op www.mssn.nl/Engeland
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina ENGELAND van MSSN.nl. U vindt hier alle Engeland Informatie verzamelt van het Internet. Uw Engeland Actie, Engeland Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Engeland Avontuur begint hier bij Engeland.MSSN.nl. Geniet ervan! Engeland, Engelsen, Voordelige, vakanties, economische busvakantie, fraai geprijsde stedentrips, Engeland, Voordelig naar Engeland, met de auto, met de bus, kerstshoppen in Engeland, Kerstinkopen doen in Londen, KerstAanbiedingen Londen, betaalbare vakantie naar Engeland, Kerstvakanties Engeland. Winkelen in de United Kingdom, voor een spotVoordelige prijs naar Engeland, Voordelig.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasEngeland
Voordelige Vakantie naar Londen, Cambridge, York, New Castle, Edinburgh of Glasgow boek je via Engeland.MSSN.nl. Fraai geprijsde stedentrips,

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

- Het weer in Engeland vandaag

- Klik hier voor een Voordelige vliegticket als u per vliegtuig wenst te vakantie (tip)

- Het ruime vakantiehuisaanbod in Engeland van Euro Relais

Het land van Queen Victoria is groot en biedt vele mogelijkheden om een aangename vakantie te kunnen beleven. Kies eerst je bestemming en vervolgens je vakantiehuis uit het ruime aanbod.
Boek vandaag en wees er vroeg bij.


Engeland Klimaat

Engeland heeft een zeer maritiem klimaat door de ligging midden in de Noord-Atlantische Golfstroom en vooral door de sterk overheersende zuidwestelijke winden, die bijna voortdurend vochtige zeelucht aanvoeren. Ook de geringe jaarlijkse gang van de temperatuur is kenmerkend en bedraagt in Zuidoost-Engeland slechts 13°C.

De winters zijn over het algemeen zacht en de zomers koel, met in beide periodes een vrij grote luchtvochtigheid. Alleen wanneer 's winters door oostelijke winden lucht van het Europese vasteland wordt aangevoerd, kunnen zeer lage temperaturen voorkomen.

Mist komt vrij vaak voor, in het industriegebied van Midden_Engeland bijvoorbeeld meer dan vijftig dagen per jaar. Het gemiddelde aantal uren zonneschijn is niet erg hoog: 30 tot 40% langs de zuid- en oostkust, langs de westkusten minder tot minder dan 20% in het Schotse hoogland. In het zuiden is het over het algemeen warmer dan in het noorden. In het zuiden schommelt de temperatuur tussen de 4°C in januari en 18°C in juli. Hier groeien ook spontaan palmbomen, speciaal in het gebied dat ook wel de ‘Cornish Rivièra’ genoemd wordt. Temperaturen van boven de 30°C komen in geheel Engeland maar sporadisch voor.

Het regent zeer vaak in Engeland; op de meeste plaatsen meer dan 200 dagen per jaar. De neerslag hangt vooral samen met over of ten noorden van de Britse Eilanden passerende depressies. Deze veroorzaken ook de krachtige winden in het westen en het noorden: ca. 30 dagen per jaar met een windkracht 8 of hoger. Door stuwing zijn de neerslaghoeveelheden het grootst langs de westkust en speciaal waar het bergachtig is. Zo valt er in delen van de Pennines en het Lake District soms meer dan 4500 mm regen per jaar. In het oosten en in de lager gelegen gebieden regent het aanzienlijk minder. Daar valt gemiddeld tussen de 1000 en 1500 mm per jaar. In Londen en in delen van het aangrenzende Essex en Kent zelfs maar 600 mm per jaar. De meeste regen valt in de periode van eind september tot eind november, maar ook midden in de zomer kan het flink regenen.

In Zuidoost-Engeland bedraagt het gemiddelde aantal sneeuwdagen meer dan 15, langs de westkust van Wales ca. 7.

Engeland Verkeer en Vervoer

Om in Engeland te komen kan je met het vliegtuig, de boot, de auto of de trein.

Als je met het vliegtuig gaat land je hoogstwaarschijnlijk op een van de twee grote luchthavens van Londen: Heathrow of Gatwick airport. London Heathrow Airport is het grootste vliegveld van Europa en dus ook van Engeland. Tevens is dit het vliegveld met de beste verbindingen naar andere vliegvelden. Luchthaven Londen Gatwick is de op één na drukste luchthaven van Londen. Het is het drukste vliegveld ter wereld met maar één start- en landingsbaan, het op één na grootste vliegveld in het Verenigd Koninkrijk en het op zes na drukste internationale vliegveld ter wereld.

De kanaaltunnel, ook wel Chunnel genoemd, is een spoorwegtunnel onder Het Kanaal tussen Frankrijk en Engeland. De bouw van deze tunnel werd voltooid op 6 mei 1994. Hij loopt van Calais (FR) naar Folkestone (GB).

Door het hele land zijn binnenlandse vluchten te vinden, verzorgd door de volgende luchtvaartmaatschappijen: British Airway, British Midland Airway, Air UK of Aer Lingus.

Als je 21 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een geldig rijbewijs, kan je een auto huren bij de diverse verhuurbedrijven. Hou er wel rekening mee dat men LINKS rijdt.

Binnen Engeland is het vakantie met de trein een perfecte manier om het land te verkennen. Speciale treinkaarten voor onbeperkt treinvakantie zijn beschikbaar voor bepaalde perioden in het jaar. Treinkaartjes moeten worden gekocht voordat je in Engeland aankomt.

Engeland Informatie

Engeland is een koninkrijk en vormt met Noord-Ierland, Schotland en Wales één staat: het Verenigd Koninkrijk. Van deze 4 is Engeland het gebied met de meeste inwoners en de grootste oppervlakte.

Engeland is genoemd naar de Angelen, een van de Germaanse stammen die na het vertrek van de Romeinen vanuit het Europese vasteland het eiland koloniseerden.

De alcoholregels in Engeland: Als je jonger bent dan 18 jaar kan je in Engeland officieel geen alcohol kopen. In de pubs mogen barkeepers geen alcohol verkopen aan mensen jonger dan 18 jaar. Het is ook een overtreding wanneer iemand bewust alcohol koopt of probeert te kopen voor consumptie door iemand die jonger dan 18 jaar is. Een persoon jonger dan 18 jaar die alcohol koopt of probeert te kopen of alcohol consumeert in een drankgelegenheid pleegt eveneens een strafbaar feit. Er zijn een aantal uitzonderingen op deze regels. Het is geen overtreding om bier, wijn, zwaar bier, cider of perencider te kopen of verkopen voor persoonlijke consumptie door een persoon van 16 of 17 jaar bij een maaltijd in een drankgelegenheid, mits de maaltijd niet aan de bar wordt genuttigd, maar in een gedeelte van de gelegenheid die alleen voor het serveren van maaltijden wordt gebruikt. Bovendien mag een persoon van 16 of 17 jaar deze drank kopen voor eigen consumptie bij een maaltijd, of consumptie door iemand anders van 16 of 17 jaar bij een maaltijd.
Sinds november 2014 zijn de café's van Engeland niet langer gebonden aan de beroemde sluiting om 23.00 uur. Vergunningen worden sindsdien afgegeven door de gemeente. In sommige gevallen gaat het hierbij om een 24-uurs vergunning, maar de meeste pubs hebben bewust gekozen te sluiten tussen 01.00 en 03.00 uur. Kinderen onder de 14 jaar mogen alleen in pubs komen die een kindervergunning hebben. Zij moeten worden vergezeld door een volwassene en mogen alleen in die delen van de pub komen die geschikt zijn bevonden voor jonge kinderen. Pubs met een dergelijke vergunning moeten maaltijden en niet-alcoholische dranken serveren, meestal tot 21.00 uur.

In Engeland wordt links gereden. Let vooral goed op de volgende punten; kijk altijd naar rechts als je vanuit stilstaande positie wegrijdt. Haal rechts in. Geef voorrang aan al het verkeer op rotondes. Het verkeer op hoofdwegen heeft voorrang boven het verkeer op kleinere wegen. Een witte streep, aangebracht over de breedte van de weg betekent; stoppen en voorrang geven aan het verkeer op de hoofdweg voor je. Let goed op verkeersborden en wegmarkeringen en ken hun betekenis.

- Londen, Newcastle, York of Kent? Peter Langhout brengt jou naar je bestemming met veel plezier.

- Lastminute met Kras naar het land van The Big Ben


Voordelige lastminutes naar Engeland boek je bij Kras.Voor een lastminute Stedentrip naar de UK is Peter Langhout je reisorganisator!


- Met deze aanbieding van Kras kom je Voordelig in Engeland.

Naar welke Engelse bestemming reis jij binnenkort af?


- Londen here we come ..

Jongeren houden van stappen. Eropuit gaan. Een weekendje hier en een weekendje daar. Maar natuurlijk, je bent jong en je wilt wat zien en beleven.

Een vakantie lang of kort naar Londen, geeft elke mens een heerlijk gevoel.
Of je met het vliegtuig, auto of de boot naar deze wereldstad kiest af te vakantie Peter Langhout is tot je dienst om de reis te regelen.

Gaat jouw volgende trip naar de hoofdstad van de UK?
Proficiat en veel plezier.

Boek direct je reis door op de bovenstaande link te klikken.


Een weekendlang of iets langer (zo u wilt) in Engeland vertoeven. Maak uw keus uit de diverse voordelige Aanbiedingen en vermaak u! Boek via Engeland .MSSN.nl.
Beheerder: Engeland - Update: 07-01-2011 2010 - Powered by mssn.nl Links: 7 - Rubrieken: 8 MS: 16

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl