Meer MSSN

www.mssn.nl/Belgie-VakantieWelkom op www.mssn.nl/Belgie-Vakantie
Populaire tags
Welkom bij de Landen pagina BELGIE van MSSN.nl. U vindt hier alle Belgie Informatie verzamelt van het Internet. Uw Belgie Aanbiedingen, Belgie Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Belgie Avontuur begint hier bij Belgie-vakantie.MSSN.nl Belgie, Informatie, vakantie Belgie, stedentrips Belgie, Voordelig er tussen uit, Belgie busvakantie, ontspanning in Belgie, voordelig, vakantie Belgie, erop uit in Belgie, Voordelig naar Belgie.
MSSN Aanbiedingen

- Salarisverwerking
- Eliza was Here
- Peter Langhout
- Djoser 2014
- VillaXL
- Lastminute
- Actiecode Neckermann
- Actiecode Centerparcs
- Vakantie Aanbiedingen
- Ski Aanbiedingen
- Skytours Aanbiedingen
- Intra deJong
- Actiecode Kras

Centerparcs Aanbiedingen


MSSN.nl Toppers

- Vakantiehuis Veilingen
- Busreizen Kras
- Vakantie Boeken 2014
- Lastminute Veilingen
- Jiba Aanbiedingen
- Actiecode Centerparcs
- Goedkope Lastminutes
- Toeristen Informatie
- Exclusieve vakantie
- Aanbiedingen Centerparcs
- Actiecode Kras
- Actiecode Snowtime
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Veilingen
- Actiecode Centerparcs
- Lastminute Kos
- Lastminute Aanbiedingen
- Vakantie Aanbiedingen
- actiecode KrasBelgie-Vakantie
Welkom bij de Landen pagina BELGIE van MSSN.nl. U vindt hier alle Belgie Informatie verzamelt van het Internet. Uw Belgie Actie, Belgie Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Belgie Avontuur begint hier bij Belgie-Vakantie.MSSN.nl

MSSN.nl Tips

- Vakantie Aanbiedingen Spanje
- Actiecode Oad
- Goedkope Zonvakanties
- Goedkope Zomervakantie 2014
- Goedkope Reizen 2014
- Vakanties Griekenland

 

- Vakantie BelgieVrij Uit

België kent drie gemeenschappen. De Vlamingen (in het noorden van het land) spreken Nederlands en vormen de grootste bevolkingsgroep. De Walen (in het zuiden) spreken Frans. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is wegens zijn hoofdstedelijke functie een tweetalig gewest en vormt in principe een doorsnede tussen de Vlaamse en de Franse Gemeenschap. Ten slotte is er nog de kleine Duitstalige Gemeenschap (in het oosten van het land). De Belgen hebben nog steeds de reputatie van bescheiden en gematigd. Ze gaan door voor harde werkers. De productiviteit van de Belgische werknemers is een van de hoogste ter wereld. De Belgen staan er ook om bekend dat ze "een baksteen in hun maag hebben". Ze investeren aanzienlijke bedragen in hun woning en aangezien de bouwgronden alsmaar schaarser worden (de bevolkingsdichtheid bedraagt 346,7/km² (2014)), beleeft de renovatiesector gouden tijden. De gezinsgrootte in België neemt af. Dit verschijnsel doet zich ook in andere landen van de Europese Unie voor. De vruchtbaarheidsgraad ligt op 1,56 kinderen per vrouw waardoor België geconfronteerd wordt met een verouderende bevolking: 15% is ouder dan 65 jaar. De levensverwachting ligt op 75 jaar voor de mannen en 81 jaar voor de vrouwen. De kwaliteit van de Belgische gezondheidszorg behoort tot de beste ter wereld en volgens een enquête vindt bijna 80% van de Belgen dat ze in zeer goede gezondheid verkeren. Wat de levensstandaard betreft zijn er ongelijkheden tussen de inwoners van de verschillende gewesten; het Vlaams Gewest is financieel gezien rijker dan Wallonië

- Wintersport in Belgie - Bungalownet
- VrijUit Aanbiedingen Belgie

- - Compleet Vakantie OverzichtVoordelige Vakantie voor Belgie snel gevonden bij Belgie MSSN.nl. De beste Belgie Voordelige Vakantie vindt je hier.
- Ontdek Belgie met VrijUit

Het klimaat van België kent volgens het Köppen-systeem een gematigd zeeklimaat (type Cfb) met relatief milde winters, milde zomers en neerslag gedurende het hele jaar. Dit klimaat heeft België te danken aan de invloed van de Noordzee. Het zeewater heeft in de zomer een afkoelend effect op het weer in België en in de wintermaanden zorgt het ervoor dat de temperatuur niet te ver daalt tenzij er een sterke koude oostelijke stroming staat. Sommige bronnen spreken van 3 klimaatzones in België, maar dat is niet gebaseerd op de klimaatclassificaties van Köppen maar een eigen interpretatie van de klimaatgegevens. Zo spreekt men op sommige sites van een gewijzigd zeeklimaat voor Midden-België en de Kempen. De Ardennen zouden een gewijzigd landklimaat hebben, wat gebaseerd is op het feit dat dit heuvelgebied verder van de zee af ligt en het klimaat hier een grimmiger karakter vertoont dan in het westelijke deel van het land.

Vrij Uit


- Vakantie Antwerpen

Snelheidslimieten
Binnen de bebouwde kom 50km/ uur Buiten de bebouwde kom 90km/ uur Autosnelwegen 120km/ uur

Het toegestane alcoholpromillage is 0,5

Tol
De Liefkenshoektunnel, gelegen onder de Schelde ten noorden van Antwerpen, is de enige toltunnel van België. U kunt contant betalen of met een creditkaart. De tol bedraagt Euro 4,- per auto.

Brandstof
De volgende autobrandstof is te verkrijgen in België:

Euro 95
Super plus
Super 98
Diesel
LPG/GPL

Vliegtuig
In België zijn er 5 vliegvelden: Zaventum (Brussel), Antwerpen-Deurne, Charleroi-Gosselien, Luik-Bierset, Oostende.

België is goed bereikbaar per trein en bus.

- Stedentrip BelgiëVrij Uit


België (Frans: Belgique, Duits: Belgien), officieel het Koninkrijk België, is een West-Europees land begrensd door de Noordzee in het westen, Nederland in het noorden, Duitsland in het oosten, Luxemburg in het zuidoosten en Frankrijk in het zuiden. België bestaat maatschappelijk, cultureel, politiek en sociologisch gezien uit twee grote bevolkingsgroepen: de Nederlandstaligen en de Franstaligen. De hoofdstad is Brussel, dat zowel hoofdstad van Vlaanderen, België als Europa is. Wegens haar centrale ligging en economische en politieke aantrekkingskracht vormt Brussel het centrum van België. België is een federale staat samengesteld uit 3 gemeenschappen: de Vlaamse, Franse en Duitstalige Gemeenschap, en daarnaast uit drie gewesten: het Vlaamse, Waalse en Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vlaanderen fuseerde zijn instellingen vrijwel meteen bij hun oprichting waardoor er nog slechts één Vlaams Parlement en één Vlaamse regering is. De Franstaligen hielden alle door hen gecontroleerde en verkozen volksvertegenwoordigingen en regeringen afzonderlijk.

- - Meer Vakantieparken Centerparcs

Met het hele gezin genieten en relaxen?

Boek dan hier uw Centerparcs vakantie!


- Weekendjeweg Brugge

Men onderscheidt een hoger gedeelte en een lager gedeelte in de Ardennen, de Hoge en de Lage Ardennen. De Hoge Ardennen liggen in het noordoosten; hier vindt men dan ook de hoogste toppen die tot ver over de zeshonderd meter kunnen reiken. Zo is de hoogste heuvel de in de Hoge Venen gelegen Signal de Botrange (694 meter). Een andere topper is de in het noorden van de provincie Luxemburg gelegen Baraque de Fraiture (652 meter). De Lage Ardennen liggen in het meest in het zuidwesten, in het zuiden van de provincies Henegouwen, Namen en Luxemburg alsmede in het aangrenzende Frankrijk. De heuvels zijn over het algemeen nooit hoger dan vijfhonderd meter.


Welkom bij de Landen pagina BELGIE van MSSN.nl. U vindt hier alle Belgie Informatie verzamelt van het Internet. Uw Belgie Aanbiedingen, Belgie Aanraders en Vakantie Tips. Kortom uw Belgie Avontuur begint hier bij Belgie-vakantie.MSSN.nl
Beheerder: Belgie-Vakantie - Update: 01-03-2012 2010 - Powered by mssn.nl Links: 9 - Rubrieken: 7 MS: 15

opmerkingen of suggesties?Goedkope Internetdiensten van Meer-ICT.nl